TECH_NEWS

Τοpwoman η Cher Wang – «Η πιο ισχυρή της ασύρματης τεχνολογίας» στο τιμόνι της HTC!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της HTC Corporation διόρισε την Πρόεδρο και συνιδρύτρια της HTC, Cher Wang, στη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας, με άμεση ισχύ.
 

Ποια είναι η Cher Wang, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της HTC
Η Cher Wang έχει να επιδείξει ένα αξιοζήλευτο έργο στον κλάδο της ηλεκτρονικής τεχνολογίας. Η στρατηγική της διορατικότητα ως προς τις τεχνολογικές τάσεις και το επιχειρείν, της έδωσαν τη δυνατότητα να ηγηθεί ενός σημαντικού αριθμού ιδιαίτερα επιτυχημένων επιχειρήσεων που σχετίζονται με την Πληροφορική. 

Το 1997, η κα Wang ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της HTC Corp., προχωρώντας ουσιαστικά στη σύγκλιση της φορητής ηλεκτρονικής τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών, με την εξέλιξη καινοτόμων συσκευών smartphone. Ένα όραμα που ενσαρκώθηκε σε μια εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας και αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, σταθερά στην πρωτοκαθεδρία της αγοράς με πρωτοπόρες τεχνολογίες, στις οποίες περιλαμβάνονται οι νέες ασύρματες γενιές, η διεπαφή αφής, αλλά και οι συσκευές για τα λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows Mobile και Android.
 Τον περασμένο χρόνο, η κα Wang επιλέχθηκε (22η) από το αμερικανικό δίκτυο CNBC ανάμεσα στα 25 πρόσωπα με την πιο βαθιά επίδραση στις επιχειρήσεις και τα χρηματοοικονομικά από το 1989 -στην λίστα πρώτος εμφανίζεται ο Στιβ Τζομπς.
Το 2011 η κα Wang ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Forbes ως «η πιο ισχυρή γυναίκα της ασύρματης τεχνολογίας»
Το περιοδικό Fast Company την παρουσίασε ως μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επίδραση στον κόσμο.
Από το 2012, βρίσκεται σταθερά στην ετήσια λίστα των «ισχυρότερων γυναικών» του περιοδικού Fortune
Έχει επίσης ανακηρυχθεί «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το κινεζικό δίκτυο CCTV.
Η κα Wang αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Πηγή: dailytech.com & eirinika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *