AΓΓΟΥΡΙ – CUCUMBER

Ο Ινδος φιλος μας ο οποιος ομως ηταν γνωστος και στην Αρχαια Ελλαδα
αλλα και στους Ρωμαιους.
 Δεν διακρινεται για τις βιταμινες του.
Αυτη που κυριως εχει ειναι η C ενω η Α υπαρχει στο φλοιο του.
Διακρινεται ομως στην κουζινα μας σαν σαλατα και σαν τουρσι.
Το μεγαλυτερο προσον του ειναι οτι δεν εχει θερμιδες.
Επισεις χρησιμοποιειται και στην κοσμετολογια.

Our friend from India which was famous in Ancient Greece and the Romans.
It doesn’t has a lot of vitamins but it has vitamin C and A.
We use it in our kitchen as a salad.
But the best thing with it is that it has no fat, only a lot of water.
They also use it in cosmetology.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *